<< jenom připomínám, že pokud hledáte nějaký info o nějakým bionicle, zkuste to nejřív najít
<< tady vlevo v rubrikách překladů =)
Hra s Glatorian ke shlédnutí zde
Zde můžete podávat Vaše dotazy ohledně bionicle

Recenze-Toa Ignika

17. února 2008 v 19:30 | Flája |  Recenze
Tak jdeme na to, ale nejdřív se pls mrkněte o článek níž.
Tak tohle je krabice zepředu.
Krabice zezadu.
Je tam cosi co můžete zmáčknout ale já si to radši rozřezal.
Z krabice se vysypou nějaký dílky, plánek a (asi) dva sáčky s dílky-140 dílků.
Tak tohle je maska života.
Takhle vypadá z boku.
A zevnitř :-).
Dílky skládat nebudu protože by to trvalo dlouho.
Otevře se plánek a deme na to!
Občas jsem měl problém najít nějakej dílek............
Ale vždycky se našel :-D
Tak tohle je Toa Ignika! čekal jsem že bude vypadat hůř ale je skvělej(mám ho teď vedle sebe na stole :-))!
Ostany na remenou vypadají dobře.
A takhle vypadá jeho vozítko.
A tady na něm Toa Ignika stojí.
A lečíííííííííííí.........................ehm, ehm....letí pryč.
PŘÍŠTĚ:RECENZE NA MAKUTU ICARAXE
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Antroz Antroz | Web | 17. února 2008 v 19:51 | Reagovat

Ten je fakt supr

2 hydraxon hydraxon | Web | 18. února 2008 v 12:11 | Reagovat

nejnejnejnej

3 Toa ()()()% Toa ()()()% | 18. února 2008 v 13:59 | Reagovat

supeer

4 aaa áčko aaa áčko | 18. února 2008 v 18:42 | Reagovat

MAKUTU ICARAXE???????????????

ty máš MAKUTU ICARAXE???????????????????????

5 Toa ()()()% Toa ()()()% | 19. února 2008 v 14:11 | Reagovat

já icaraxe taky budu mít, tak se nediv

6 aaa áčko aaa áčko | 19. února 2008 v 20:17 | Reagovat

a kde ste ho sebrali????????????????

7 Mutran A Vican Mutran A Vican | 20. února 2008 v 10:19 | Reagovat

maska života je dobrá ale jinak je to hnusný

8 Toa IGNIKA Toa IGNIKA | 21. února 2008 v 19:24 | Reagovat

vis kde najdes vsechny planky na bionicli?? jdi na lego.com,potom uplne dole najdes lištu a v levo mas customer service,klikni na to a mas tam radek building instructions (je u toho namalovana knizecka) tam mas dve kolonky :

ta vlevo je na druh lega a ta vpravo je na urcite cislo (napr.icarax ma cislo 8953)nabehnou ti vysledky hledani.RADA:ten nahore se nacte rychleji.Az se ti to nacte,muzes prohlizet ale musis si to nechat nacist protoze pokud to budes prohlizet jeste driv nez se ti to nacte,sekne se ti to!!

9 toa ignika toa ignika | E-mail | 29. června 2008 v 15:23 | Reagovat

ja ho mam taky,a je fakt hustej!

10 toa ignika toa ignika | E-mail | 29. června 2008 v 15:27 | Reagovat

a tam ty jakoby dva nože skoro u tuba,to jsou výklopný křídla!

11 filip filip | 11. srpna 2008 v 17:29 | Reagovat

ja ho mam a mel sem tam 4 sacky a je suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

12 kopaka kopaka | Web | 23. srpna 2008 v 7:14 | Reagovat

Já ho taky mám

13 Makuta-Icarax Makuta-Icarax | Web | 26. listopadu 2008 v 9:00 | Reagovat

já jsem ho dostal před 22 dnama na narozky... a je goood hrozně se mi líbí ta jeho stíhačka ba co to je.... ale ignika je taky super!

14 toa ignika toa ignika | E-mail | Web | 3. prosince 2008 v 18:15 | Reagovat

toa ignika: to měno už je obsazený ty zmrde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 michal michal | 14. března 2010 v 15:18 | Reagovat

kolik je ti mě je 11 (myslím kolik roku)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
TOPlist
nejvyhledávanější slova na internetu(nějak tu návštěvnost zvýšit musim :-)):

1.sex 2.porno 3.hublist 4.seznam 5.erotika 6.java hry zdarma 7.seznam cz 8.sex video 9.silvia saint 10.reality 11.seznamka 12.mp3 13.registr zakladnich skol speciálních 14.freefoto 15.freefoto cz 16.filmy ke stazeni 17.torrent 18.porno povidky 19.hry 20.filmy stahuj 21.www tiscali cz 22.mature 23.www centrum cz 24.sms 25.volby 26.www volby cz 27.ucesy 28.crack 29.foto 30.gina wild 31.freevideo cz 32.www atlas cz 33.mp3 ke stazeni 34.tatoo 35.icq 36.telefonni seznam 37.cestiny do her 38.sex seznamka 39.amateri 40.lolita 20pics 41.horoskopy 42.eva aichmajerova 43.cd key 44.lolitas 45.mapy 46.tetovani 47.domain sex town info 48.o2 49.povidky 50.prace 51.obrazky 52.hotely praze 53.www sex cz 54.filmy 55.www freefoto cz 56.obaly dvd 57.mp3 zdarma 58.wallpapers 59.velky kozy 60.hry zdarma 61.nudismus 62.google 63.omalovanky 64.fotky 65.eroticke povidky 66.dvd obaly 67.mapa evropy 68.freevideo 69.horoskop 70.www amateri cz 71.autobazar 72.www arlen cz 73.pohlednice 74.volby 2006 75.porno kanal 76.need for speed karbon 77.lolita 78.stahuj 79.symbian 80.www servis24 cz 81.online hry 82.petr nachtmann 83.cestiny 84.www freevideo cz 85.porno zdarma 86.animalsex 87.zidle 88.celebrity 89.warez 90.peha 91.hudba 92.telefonní seznam 93.3gp 94.mms 95.tapety na plochu 96.www superhry cz 97.penzijni pripojisteni 98.cd obaly 99.tokio hotel 100.the sims


www.bionicle.com www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www