<< jenom připomínám, že pokud hledáte nějaký info o nějakým bionicle, zkuste to nejřív najít
<< tady vlevo v rubrikách překladů =)
Hra s Glatorian ke shlédnutí zde
Zde můžete podávat Vaše dotazy ohledně bionicle

Recenze-Mutran a Vican

19. února 2008 v 21:26 | Flája |  Recenze
Ale nejdřív se mrkněte na recenzi na Icaraxe.
Krabice zepředu.
Krabice zezadu.
Tady de líp vidět spojení.
Rozřežeme krabici.
Zkrabice se vysypou čtyři sáčky a návod-celkem 90 dílků.
Sesypaný dílky(už se mi to nechtělo skládat ajkou Icaraxe).
Tak a jako prvního postavíme Vicana.
Maska zblízka.
Nohy jsou blbý-kvůli rovnováze(stejně jako u Photoka).
V porovnání s Kiropem.
A pakje nařadě Mutram.
Jeho maska mutace.
Křídla se dají složit podél rukou(už jsem zjistil že i podél zad :-)).
Má dobrý drápy.
V porovnání s Chiroxem.
A tady spolu letí.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 tahu(lukas) tahu(lukas) | 19. února 2008 v 21:31 | Reagovat

wow

2 tahu(lukas) tahu(lukas) | 19. února 2008 v 21:31 | Reagovat

mam 1 koment

3 Flája Flája | Web | 19. února 2008 v 22:01 | Reagovat

díky

4 anonym anonym | 20. února 2008 v 9:21 | Reagovat

kdes ho vzal??vzdyt je to special a u nas se neprodavaji!!

5 Mutran A Vican Mutran A Vican | 20. února 2008 v 10:09 | Reagovat

SUPR!!KOLIK TE STAL??

6 Flája Flája | Web | 20. února 2008 v 11:46 | Reagovat

sehnal jsem ho tady:http://www.znackovehracky.cz/cat_det.php?id=8952

a stál mě 399 kč

7 Turaga Turaga | E-mail | 20. února 2008 v 15:27 | Reagovat

dosť sa podobajú na chiroxa a kiropa, ale su lepší!

a skús vicanovi dať tie pazúre na nohách do druhej diery (tej čo je vyšie na tej ˝dlani˝ ako ked niektorí držia zbraň) kôli vyššej stabilite

8 Toa IGNIKA Toa IGNIKA | 21. února 2008 v 9:28 | Reagovat

na mutranovi a chiroxovi je jedna vada-kdyz se mu podivate tzv.,,z oci do oci´´tak otvory na oci v masce jsou dole pod ocima takze je to jakoby cumel do masky a ne z masky!!

9 Toa IGNIKA Toa IGNIKA | 21. února 2008 v 19:23 | Reagovat

vis kde najdes vsechny planky na bionicli?? jdi na lego.com,potom uplne dole najdes lištu a v levo mas customer service,klikni na to a mas tam radek building instructions (je u toho namalovana knizecka) tam mas dve kolonky :

ta vlevo je na druh lega a ta vpravo je na urcite cislo (icarax ma cislo 8953)nabehnou ti vysledky hledani.RADA:ten nahore se nacte rychleji.Az se ti to nacte,muzes prohlizet ale musis si to nechat nacist protoze pokud to budes prohlizet jeste driv nez se ti to nacte,sekne se ti to!!

10 XXXD XXXD | 25. února 2008 v 9:52 | Reagovat

U NĚJ SE PRODÁVÁ JEN JEDEN TRIDAX ŽE?I U ICARAXE1?

11 toa ignika toa ignika | Web | 18. března 2008 v 12:50 | Reagovat

já ho už mám

12 toa metru nuju toa metru nuju | Web | 1. dubna 2008 v 20:12 | Reagovat

super asi si ho koupim

13 Pridak Pridak | 23. července 2008 v 11:41 | Reagovat

Mam taky takovej nožík. :-D

14 Pridak Pridak | 23. července 2008 v 11:41 | Reagovat

Mam taky takovej nožík. :-D

15 onua onua | 8. srpna 2008 v 11:13 | Reagovat

a budes delat recenzi i na mistika?

16 Makuta-Icarax Makuta-Icarax | Web | 1. října 2008 v 20:48 | Reagovat

podle me jsou to kopie chiroxe a kiropa a mimochodem už se nejmenuju DEFILAK

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
TOPlist
nejvyhledávanější slova na internetu(nějak tu návštěvnost zvýšit musim :-)):

1.sex 2.porno 3.hublist 4.seznam 5.erotika 6.java hry zdarma 7.seznam cz 8.sex video 9.silvia saint 10.reality 11.seznamka 12.mp3 13.registr zakladnich skol speciálních 14.freefoto 15.freefoto cz 16.filmy ke stazeni 17.torrent 18.porno povidky 19.hry 20.filmy stahuj 21.www tiscali cz 22.mature 23.www centrum cz 24.sms 25.volby 26.www volby cz 27.ucesy 28.crack 29.foto 30.gina wild 31.freevideo cz 32.www atlas cz 33.mp3 ke stazeni 34.tatoo 35.icq 36.telefonni seznam 37.cestiny do her 38.sex seznamka 39.amateri 40.lolita 20pics 41.horoskopy 42.eva aichmajerova 43.cd key 44.lolitas 45.mapy 46.tetovani 47.domain sex town info 48.o2 49.povidky 50.prace 51.obrazky 52.hotely praze 53.www sex cz 54.filmy 55.www freefoto cz 56.obaly dvd 57.mp3 zdarma 58.wallpapers 59.velky kozy 60.hry zdarma 61.nudismus 62.google 63.omalovanky 64.fotky 65.eroticke povidky 66.dvd obaly 67.mapa evropy 68.freevideo 69.horoskop 70.www amateri cz 71.autobazar 72.www arlen cz 73.pohlednice 74.volby 2006 75.porno kanal 76.need for speed karbon 77.lolita 78.stahuj 79.symbian 80.www servis24 cz 81.online hry 82.petr nachtmann 83.cestiny 84.www freevideo cz 85.porno zdarma 86.animalsex 87.zidle 88.celebrity 89.warez 90.peha 91.hudba 92.telefonní seznam 93.3gp 94.mms 95.tapety na plochu 96.www superhry cz 97.penzijni pripojisteni 98.cd obaly 99.tokio hotel 100.the sims


www.bionicle.com www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www