<< jenom připomínám, že pokud hledáte nějaký info o nějakým bionicle, zkuste to nejřív najít
<< tady vlevo v rubrikách překladů =)
Hra s Glatorian ke shlédnutí zde
Zde můžete podávat Vaše dotazy ohledně bionicle

Recenze-Makuta Icarax

19. února 2008 v 21:18 | Flája |  Recenze
Tak tady je slíbená recenze na Makutu Icaraxe.
Krabice zepředu.
Krabice zezadu.
Tady je ukázaný jak se střílí Tridaxem.
Křídla se dají dávat od sebe.
Maska se dá otáčet(tak to bylo i u prvního Makuty).
A se zbraní se dá točit.
Krabici řozřežeme.
Z krabice se vysypou čtyři sáčky, jedendíl a návod-celkem 159 dílků.
Takhle se sesypou dílky.
Pro vás jsem ty dílky vyskládal(to trvalo asi půl hodiny!).
Tak a deme na to.
A takhle Makuta vypadá postavenej.
Tohle je jeho maska stínů-dá se otáčet.
Se zbraní se dá točit(můj foťák nezabere ten pohyb).
S křídly se dá pohybovat (já už přišel na to jak vypadá dobře když jsou složený podél zad, ale tady to tak není).
A tady v porovnání s prvním Makutou setem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Keelerak Keelerak | 20. února 2008 v 7:52 | Reagovat

Hm... Toho si asi kúkip :-)

A ten Makuta pri ňom vyzará ako jeho sluha :-D

2 Flája Flája | Web | 20. února 2008 v 8:02 | Reagovat

jj on jeproti němu malej a Icarax je jeno kousek menší než Brutaka, kup si ho je fakt gooooooood

3 Mutran A Vican Mutran A Vican | 20. února 2008 v 11:19 | Reagovat

Mozna si ho koupim...

4 Mutran A Vican Mutran A Vican | 20. února 2008 v 11:19 | Reagovat

ale MUTRAN je hezci

5 Flája Flája | Web | 20. února 2008 v 11:46 | Reagovat

nn Icarax je nejnejnej bionicle

6 Toa ()()()% Toa ()()()% | 20. února 2008 v 13:30 | Reagovat

gooood recenze

7 Turaga Turaga | E-mail | 20. února 2008 v 15:19 | Reagovat

Icarax je super King- toho si kúpim

8 Sidorak Sidorak | E-mail | Web | 20. února 2008 v 18:14 | Reagovat

Flájo kolik tě ten Icarax stál

9 Toa IGNIKA Toa IGNIKA | 21. února 2008 v 9:23 | Reagovat

makuta icarax je dost dobrej...hej, mate ho jeste nekdo krome majitele blogu a jestli ano,kde ste ho dehnali??da se koupit v kamennem obchode nebo jen pres net??

10 Toa IGNIKA Toa IGNIKA | 21. února 2008 v 9:24 | Reagovat

mimochodem pekne recenze to dalo praci ze jo??

11 tahu(lukas) tahu(lukas) | 21. února 2008 v 9:29 | Reagovat

dej sem natoho icaraxe navod please ja to nemuzu sehnat prosiiiiiiim dej sem ten navod

12 Toa IGNIKA Toa IGNIKA | 21. února 2008 v 19:23 | Reagovat

vis kde najdes vsechny planky na bionicli?? jdi na lego.com,potom uplne dole najdes lištu a v levo mas customer service,klikni na to a mas tam radek building instructions (je u toho namalovana knizecka) tam mas dve kolonky :

ta vlevo je na druh lega a ta vpravo je na urcite cislo (napr.icarax ma cislo 8953)nabehnou ti vysledky hledani.RADA:ten nahore se nacte rychleji.Az se ti to nacte,muzes prohlizet ale musis si to nechat nacist protoze pokud to budes prohlizet jeste driv nez se ti to nacte,sekne se ti to!!

13 De real De real | Web | 23. února 2008 v 19:35 | Reagovat

Icarax je COOOOOOOOOOOOL!Kupim!

14 De real De real | Web | 23. února 2008 v 19:35 | Reagovat

Icarax je COOOOOOOOOOOOL!Kupim!

15 Toa IGNIKA Toa IGNIKA | 2. března 2008 v 10:39 | Reagovat

Icarax je COOOOOOOOOOOOL!Kupim!

16 Mutran A VICAN Mutran A VICAN | 18. března 2008 v 13:18 | Reagovat

MAM HO!!OD SOBOTY

17 ehlek ehlek | 30. března 2008 v 10:34 | Reagovat

já ho dostal k svátku a taky, kopaku 2008,igniku,

18 ehlek ehlek | 30. března 2008 v 10:34 | Reagovat

já ho dostal k svátku a taky, kopaku 2008,igniku,

19 Nohiki Nohiki | 30. března 2008 v 14:17 | Reagovat

Teridax mi přijde hezčí

20 zaktan zaktan | 23. května 2008 v 21:13 | Reagovat

já ho dostanu na narozki.

21 Icarax Icarax | 28. května 2008 v 21:39 | Reagovat

jo je fakt good ja ho koupil normal bez problémů  i s Mutranem

22 kopaka kopaka | Web | 22. srpna 2008 v 15:43 | Reagovat

Já ho mám, a je to supr dupr bionicle!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
TOPlist
nejvyhledávanější slova na internetu(nějak tu návštěvnost zvýšit musim :-)):

1.sex 2.porno 3.hublist 4.seznam 5.erotika 6.java hry zdarma 7.seznam cz 8.sex video 9.silvia saint 10.reality 11.seznamka 12.mp3 13.registr zakladnich skol speciálních 14.freefoto 15.freefoto cz 16.filmy ke stazeni 17.torrent 18.porno povidky 19.hry 20.filmy stahuj 21.www tiscali cz 22.mature 23.www centrum cz 24.sms 25.volby 26.www volby cz 27.ucesy 28.crack 29.foto 30.gina wild 31.freevideo cz 32.www atlas cz 33.mp3 ke stazeni 34.tatoo 35.icq 36.telefonni seznam 37.cestiny do her 38.sex seznamka 39.amateri 40.lolita 20pics 41.horoskopy 42.eva aichmajerova 43.cd key 44.lolitas 45.mapy 46.tetovani 47.domain sex town info 48.o2 49.povidky 50.prace 51.obrazky 52.hotely praze 53.www sex cz 54.filmy 55.www freefoto cz 56.obaly dvd 57.mp3 zdarma 58.wallpapers 59.velky kozy 60.hry zdarma 61.nudismus 62.google 63.omalovanky 64.fotky 65.eroticke povidky 66.dvd obaly 67.mapa evropy 68.freevideo 69.horoskop 70.www amateri cz 71.autobazar 72.www arlen cz 73.pohlednice 74.volby 2006 75.porno kanal 76.need for speed karbon 77.lolita 78.stahuj 79.symbian 80.www servis24 cz 81.online hry 82.petr nachtmann 83.cestiny 84.www freevideo cz 85.porno zdarma 86.animalsex 87.zidle 88.celebrity 89.warez 90.peha 91.hudba 92.telefonní seznam 93.3gp 94.mms 95.tapety na plochu 96.www superhry cz 97.penzijni pripojisteni 98.cd obaly 99.tokio hotel 100.the sims


www.bionicle.com www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www www